Pâinea de carne a lui Christine

Pâinea de carne a lui Christine
Pâinea de carne a lui Christine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 330 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de sos de grătar, muștar, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pâinea de carne a lui Christine, Mama ' s cel mai bun Meat Loaf, și Cea Mai Bună Pâine De Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă carne de vită măcinată, curcan măcinat, cârnați italieni, supă de legume, ouă, pesmet, sos de grătar, ketchup, muștar galben, usturoi, sos Worcestershire, sos de rumenire, sare condimentată și piper negru într-un castron până se combină bine. Formați-vă într-o pâine și așezați pâinea de carne într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Supă De LegumeSupă De Legume
Muștar GalbenMuștar Galben
Turcia TerestrăTurcia Terestră
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea de carne este rumenită și nu mai este roz în interior, 60 până la 75 de minute. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a pâinii trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați pâinea de carne să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o tăia în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista