Pâine În Stil Artizanal Fără Frământare

Pâine În Stil Artizanal Fără Frământare
Pâinea în stil artizanal fără frământare ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 176 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți drojdie activă, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Fără Pâine Artizanală De Frământat, Mare Pâine Artizanală" Fără Frământare", și Fără pâine artizanală frământată: crustă și minunată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, drojdia și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați apa și ierburile, dacă utilizați, și amestecați bine. Aluatul va fi foarte lipicios și cu aspect ciudat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de 18 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Făină Generos o suprafață de lucru. Aluatul va fi crescut și va fi acoperit cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Transferați aluatul pe suprafața de lucru și praf-l cu făină. Îndoiți aluatul în jumătate, apoi formați aluatul într-o bilă întinzând și înfășurând marginile aluatului sub bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Făină din belșug un prosop de bucătărie (nu utilizați terrycloth).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Așezați bila de aluat pe prosopul cu făină. Acoperiți cu un alt prosop cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Lăsați aluatul să crească aproximativ două ore [Vezi nota de subsol].
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Așezați un cuptor olandez cu capac sau o farfurie adâncă (cu capac) în cuptor pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți cu grijă vasul de copt fierbinte din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Scoateți capacul și întoarceți ușor bila de aluat în vasul de copt uns, cu cusătura în sus; agitați vasul astfel încât aluatul să fie distribuit mai uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Acoperiți și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Scoateți capacul și coaceți până când crusta este maro aurie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Scoateți pâinea din vasul de copt și lăsați-o să se răcească pe un suport înainte de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista