Pâine În Stil Artizanal Fără Frământare
Pâinea în stil artizanal fără frământare ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 176 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți drojdie activă, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Fără Pâine Artizanală De Frământat, Mare Pâine Artizanală" Fără Frământare", și Fără pâine artizanală frământată: crustă și minunată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, drojdia și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Adăugați apa și ierburile, dacă utilizați, și amestecați bine. Aluatul va fi foarte lipicios și cu aspect ciudat. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de 18 până la 24 de ore.
Făină Generos o suprafață de lucru. Aluatul va fi crescut și va fi acoperit cu bule.
Transferați aluatul pe suprafața de lucru și praf-l cu făină. Îndoiți aluatul în jumătate, apoi formați aluatul într-o bilă întinzând și înfășurând marginile aluatului sub bilă.
Făină din belșug un prosop de bucătărie (nu utilizați terrycloth).
Așezați bila de aluat pe prosopul cu făină. Acoperiți cu un alt prosop cu făină.
Lăsați aluatul să crească aproximativ două ore [Vezi nota de subsol].
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Așezați un cuptor olandez cu capac sau o farfurie adâncă (cu capac) în cuptor pentru a preîncălzi.
Scoateți cu grijă vasul de copt fierbinte din cuptor.
Scoateți capacul și întoarceți ușor bila de aluat în vasul de copt uns, cu cusătura în sus; agitați vasul astfel încât aluatul să fie distribuit mai uniform.
Acoperiți și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți capacul și coaceți până când crusta este maro aurie, 15 până la 20 de minute.
Scoateți pâinea din vasul de copt și lăsați-o să se răcească pe un suport înainte de a tăia.