Pâine Ușoară Cu Banane Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane fără Gluten. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 257 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, banane, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Cu Banane (Fără Cereale, Fără Gluten, Paleo, Primal), Pâine cu banane pâine prăjită franceză cu banane caramelizate (fără Gluten, Paleo + fără lactate), și Cea Mai Bună Pâine Cu Banane Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°. grăsime de Jos numai de 9x5-sau 8x4-inch Pâine pan.
Într-un castron mare, bateți zahărul și untul cu mixerul electric la viteză medie până la lumină.
Adăugați ouă; bate bine. Se amestecă bananele, Zara și vanilia; se amestecă bine. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea doar până se umezesc. Se amestecă nucile.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute în tigaie pe raftul de răcire.
Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie și așezați partea superioară în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, 1 până la 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați.