Pâine Suedeză Lucia

Pâine Suedeză Lucia
Rețeta pâine Suedeză Lucia este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 254 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 22. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Lucia-Lucia Orez Prăjit, Lucia Muffins, și Caponata de Crăciun a Luciei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în laptele cald într-un bol de amestecare, apoi se adaugă șofranul și se continuă amestecarea până când amestecul devine galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați untul topit. Într-un bol separat de amestecare, cernem împreună făina și sarea, apoi amestecăm zahărul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se toarnă amestecul de drojdie în ingredientele uscate și se amestecă până când aluatul vine curat de la marginea vasului. Frământați aluatul pe un blat făinat timp de 10 minute, până când este strălucitor, dar nu lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți aluatul înapoi în vas și lăsați să crească 1 1/2 ore la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Frământați ușor aluatul din nou pe un blat cu făină. Împărțiți în 22 de bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rotiți-le în cârnați, apoi ondulați capetele astfel încât fiecare piesă să aibă forma numărului opt. Puneți o stafide în mijlocul fiecărui cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
StafideStafide
RolaRola
7
Așezați pâinea pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament, acoperiți cu prosoape de vase și lăsați să crească din nou timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
8
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Ungeți pâinea înviată cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
10
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Mănâncă-le așa cum sunt sau întinde-le cu unt rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Din cartea de bucate Scandinavă de Trina Hahnemann. Text copyright 2008 de Trina Hahnemann; fotografie 2008 de Lars Ranek. Această ediție publicată în 2009 de Andrews McMeel Publishing, LLC.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții22
Scor De Sănătate3
Revista