Pâine Suedeză De Șofran

Pâine Suedeză De Șofran
Reteta pâine șofran suedez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Această pâine are 171 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lapte cald, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chifle De Șofran-Lussebullar Suedez, Lussekatter (Chifle Șofran Suedez), și Pâine De Secară Suedeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de apă fierbinte, stafide și coacăze într-un bol. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute sau până când stafidele și coacăzele sunt pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Se dizolvă 1 lingură de zahăr, șofran și drojdie în lapte cald într-un bol mic; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați 3 căni de făină, rămânând 3 linguri de zahăr, sare și scorțișoară într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați stafide, coacăze, amestec de drojdie, unt și 1 ou în amestecul de făină; amestecați până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați de 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Împărțiți aluatul în 3 porții egale, modelând fiecare porție într-o frânghie de 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați frânghiile pe lungime pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit (nu vă întindeți); prindeți capetele împreună la un capăt pentru a sigila. Frânghii împletite; prindeți capetele libere pentru a sigila. Acoperiți și lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Bateți ușor oul rămas într-un castron mic. Ungeți ușor aluatul cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când pâinea sună goală când este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
13
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista