Pâine prăjită umplută cu brânză cremă de căpșuni

Toastul francez umplut cu brânză cremă de căpșuni este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Această masă de dimineață are 794 calorii, 19g de proteine, și 54g de grăsime per portie. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați lichior de portocale, miere, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Pâine Prăjită Caramelizată Cu Banane Și Cremă De Brânză, Brânză Cremă De Căpșuni Pâine Prăjită Franceză, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Gem De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mic de amestecare, combinați crema de brânză, conservele de căpșuni și coaja de portocală până la neted. Pune deoparte.
Într-un bol, bateți împreună ouăle, laptele, extractul de vanilie și lichiorul de portocale.
Se toarnă într-un castron puțin adânc, cum ar fi o farfurie de plăcintă. Pune deoparte.
Cu un cuțit de împerechere, feliați un buzunar în partea laterală a pâinii. Nu tăiați tot drumul prin pâine. Umpleți feliile de pâine cu o lingură de amestec de brânză cremă.
Într-o tigaie la foc mediu, topiți untul. Înmuiați pâinea umplută în amestecul de ouă și puneți-o în tigaie pentru a se rumeni pe ambele părți, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Repetați cu feliile rămase.
Se servește fierbinte cu brânză cremă suplimentară de căpșuni pe lateral.
Adăugați toate ingredientele într-un blender și pulsați pentru a combina.