Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Brânză Cu Cremă De Căpșuni

Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Brânză Cu Cremă De Căpșuni
Rețeta de brânză cu cremă de căpșuni umplute cu pâine prăjită este gata în aproximativ 48 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 578 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,19 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, pâine, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pâine prăjită cu căpșuni și brânză umplute, Pâine prăjită cu brânză cu sos de căpșuni, și Brânză Cremă De Căpșuni Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ouăle, laptele și zahărul granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Întindeți crema de brânză pe jumătate din feliile de pâine și acoperiți cu căpșuni. Acoperiți cu restul de 6 felii de pâine și apăsați în jurul marginilor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CăpșuniCăpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
3
Topiți untul pe o tavă la foc mediu-mic. Înmuiați sandvișurile în amestecul de ouă timp de câteva secunde pe fiecare parte. Gatiti sandvisurile pana se rumenesc, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește cu sirop de arțar, sirop de căpșuni sau zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De ArțarSirop De Arțar
CăpșuniCăpșuni
SiropSirop
5
Într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până când căpșunile sunt moi și siropul este îngroșat și redus cu 1/3 până la 1/2 în volum, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista