Pâine prăjită franceză cu Cardamom și marmeladă
Rețeta prăjită franceză coaptă cu Cardamom și marmeladă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.06 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 10. O porție conține 376 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, coajă de portocală, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine prăjită franceză cu Cardamom și marmeladă, Caserola De Pâine Prăjită Cu Marmeladă, și Pâine Prăjită Franceză Cu Susan Cu Marmeladă De Portocale.
Instrucțiuni
Unt 15 x 10 x 2 inch vas de copt din sticlă.
Întindeți marmelada uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Tăiați felii în diagonală în jumătate, formând triunghiuri. Aranjați triunghiurile transversal în vas, marmelada cu fața în sus și suprapunându-se ușor.
Bateți laptele și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare.
Se toarnă cremă peste pâine.
Lăsați pâinea să stea 1 oră, ungând ocazional sau acoperiți și refrigerați peste noapte.
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Lăsați să stea cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți pâinea prăjită franceză, neacoperită, până se umflă și se rumenesc, aproximativ 50 de minute.
Se presară cu zahăr pudră; se servește cu sirop de citrice.