Pâine Prăjită Franceză Cu Afine-Portocale

Toastul francez de afine-portocaliu ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 331 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Un amestec de pâine, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză Ambrosia cu gust de portocale-afine, Sfaturi pentru o pâine prăjită franceză mai sănătoasă + pâine prăjită franceză cu fulgi de ovăz cu afine, și Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, amestecați 1/3 cană de zahăr, amidonul de porumb și sucul de portocale până se omogenizează; se amestecă afine.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând des. Se fierbe 3 minute, amestecând des.
Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu spray de gătit.
Tăiați fanta longitudinală în partea laterală a fiecărei felii de pâine, tăind, dar nu prin cealaltă margine.
Răspândiți marmelada în interiorul fantei.
Se pune în tigaie. Într-un castron mare, bateți ouăle, jumătate și jumătate, 1/4 cană de zahăr, nucșoara și vanilia până se omogenizează bine.
Se toarnă peste pâine; întoarceți feliile cu grijă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Cuptor de căldură la 218°. descoperi pâine prăjită franceză.
Stropiți cu margarină topită.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cu sirop de afine-portocale.