Pâine Prăjită Franceză Cu Afine-Portocale

Pâine Prăjită Franceză Cu Afine-Portocale
Toastul francez de afine-portocaliu ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 331 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Un amestec de pâine, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză Ambrosia cu gust de portocale-afine, Sfaturi pentru o pâine prăjită franceză mai sănătoasă + pâine prăjită franceză cu fulgi de ovăz cu afine, și Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine.

Instrucțiuni

1
În cratița de 1 litru, amestecați 1/3 cană de zahăr, amidonul de porumb și sucul de portocale până se omogenizează; se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând des. Se fierbe 3 minute, amestecând des.
3
Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Tăiați fanta longitudinală în partea laterală a fiecărei felii de pâine, tăind, dar nu prin cealaltă margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
5
Răspândiți marmelada în interiorul fantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se pune în tigaie. Într-un castron mare, bateți ouăle, jumătate și jumătate, 1/4 cană de zahăr, nucșoara și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
7
Se toarnă peste pâine; întoarceți feliile cu grijă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
8
Cuptor de căldură la 218°. descoperi pâine prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Stropiți cu margarină topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
10
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește cu sirop de afine-portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții16
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista