Pâine prăjită franceză Ciabatta cu sirop cald de arțar de mere

Pâine prăjită franceză Ciabatta cu sirop cald de arțar de mere
Rețeta ciabatta pâine prăjită franceză cu sirop cald de arțar de mere ar putea satisface pofta ta americană în jur 35 minute. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de șalotă, mere mcintosh, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine prăjită franceză Mascarpone cu sirop cald de mure, Pâine prăjită franceză umplută cu banane și sirop de arțar, și Pâine prăjită franceză cu sirop de arțar cu unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cidrul și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel. Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați amestecul de cidru, merele și siropul în tigaie. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim; gatiti 3 minute sau pana cand merele incep sa se inmoaie, amestecand ocazional. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Tăiați o fantă orizontală prin crusta inferioară a fiecărei felii de pâine pentru a forma un buzunar; umpleți 1/2 uncie de brânză uniform în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Combinați laptele fără grăsimi, Zara și următoarele 5 ingrediente (prin albuș de ou) într-un vas puțin adânc, amestecând bine cu un bici. Lucrând cu 1 felie de pâine umplută la un moment dat, așezați felia de pâine în amestecul de lapte, rotind ușor pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Topiți 2 lingurițe de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 3 felii de pâine acoperite în tigaie și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Repetați procedura cu restul de 2 lingurițe de unt și restul de 3 felii de pâine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați 1 felie de pâine prăjită franceză pe fiecare dintre cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de sos și 1 1/2 lingurițe de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Echipamente

DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista