Pâine prăjită cu mămăligă cu ceapă balsamică, ardei prăjiți, Feta și cimbru

Pâine prăjită cu mămăligă cu ceapă balsamică, ardei prăjiți, Feta și cimbru
Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., toasturile de mămăligă cu ceapă balsamică, ardei prăjiți, Feta și cimbru ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cimbru Balsamic Ceapă Prăjită Întreagă, Ardei prăjiți, ceapă la grătar și salată de brânză Feta, și Mini Farfalle cu ardei prăjiți, ceapă, Feta și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim și gătiți 20 de minute, amestecând frecvent. Se amestecă 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt. Lingurați mămăliga într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică acoperit cu spray de gătit. Apăsați folia de plastic pe suprafața mămăligii; răciți 2 ore sau până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MamaligaMamaliga
UntUnt
ApăApă
SareSare
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și restul de 1 lingură de unt; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați usturoi; saut 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, ceapă și crenguță de cimbru; saut 3 minute sau până când ceapa începe să se înmoaie. Reduceți căldura la minim; gatiti 30 de minute sau pana cand ceapa este foarte frageda, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
6
Adăugați oțet; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CimbruCimbru
7
Inversați polenta pe o tăietură; tăiați în 16 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tăiați fiecare pătrat în jumătate în diagonală.
9
Încălziți o tigaie la foc mediu. Înveliți ușor triunghiurile de mămăligă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați 16 triunghiuri în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Repetați procedura cu triunghiurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Împărțiți amestecul de ceapă, ardeiul gras și feta uniform între triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Brânză FetaBrânză Feta
12
Se ornează cu frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista