Pâine prăjită cu mămăligă cu ceapă balsamică, ardei prăjiți, Feta și cimbru

Dacă 26 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., toasturile de mămăligă cu ceapă balsamică, ardei prăjiți, Feta și cimbru ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cimbru Balsamic Ceapă Prăjită Întreagă, Ardei prăjiți, ceapă la grătar și salată de brânză Feta, și Mini Farfalle cu ardei prăjiți, ceapă, Feta și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura la minim și gătiți 20 de minute, amestecând frecvent. Se amestecă 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt. Lingurați mămăliga într-un vas de copt pătrat de 8 inci sau ceramică acoperit cu spray de gătit. Apăsați folia de plastic pe suprafața mămăligii; răciți 2 ore sau până când este fermă.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și restul de 1 lingură de unt; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; saut 15 secunde.
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, ceapă și crenguță de cimbru; saut 3 minute sau până când ceapa începe să se înmoaie. Reduceți căldura la minim; gatiti 30 de minute sau pana cand ceapa este foarte frageda, amestecand frecvent.
Adăugați oțet; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Aruncați crenguța de cimbru.
Inversați polenta pe o tăietură; tăiați în 16 pătrate.
Tăiați fiecare pătrat în jumătate în diagonală.
Încălziți o tigaie la foc mediu. Înveliți ușor triunghiurile de mămăligă cu spray de gătit.
Adăugați 16 triunghiuri în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Repetați procedura cu triunghiurile rămase.
Împărțiți amestecul de ceapă, ardeiul gras și feta uniform între triunghiuri.
Se ornează cu frunze de cimbru.