Pâine plată de creveți prăjiți cu sos picant de Cardamom
Această rețetă servește 45. Dacă 47 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., prăjiturile de creveți prăjiți cu sos picant de Cardamom ar putea fi un minunat pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 53 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ou, chimen măcinat, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Amestecați creveții prăjiți într – un sos picant de nucă de cocos-și nu uitați de Kale, Sardine prăjite cu sos picant și ierburi prăjite, și Creveți și Chorizo Flatbreads.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, bateți crme frache cu zeama, menta, arpagicul, coaja de lămâie și 1 cățel de usturoi tocat; condimentează crema cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dressing Lamaie Piper
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Nonpareils Argintii
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un blender, combinați usturoiul tocat rămas cu ardeii iute, cardamomul, chimenul și sucul de lămâie. Puree până se omogenizează. Condimentează sosul de cardamom cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dressing Lamaie Piper
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți oul bătut și panko în boluri separate. Scufundați creveții în ou, apoi dragați în panko; transferați pe o foaie de copt. Se da la frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De Verjuic
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-o cratiță, încălziți 1 inch de ulei vegetal la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se prăjesc 4 creveți odată, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Transferați creveții într-un raft așezat peste o foaie de copt cu margini pentru a se scurge; condimentează cu sare. Când toți creveții au fost prăjiți, transferați-i la cuptor și coaceți până se încălzesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Întindeți pâinea caldă cu sosul picant. Aranjați avocado și creveții deasupra. Împrăștiați ceapa murată deasupra, stropiți cu crema și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
1 Ardei Arbol Uscat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.