Pâine plată cu fasole neagră argentiniană cu chimichurri burniță
Rețeta pâine plată de fasole neagră argentiniană cu burniță Chimichurri ar putea satisface pofta ta sud-americană în jur 45 minute. Această pâine are 128 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 26 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Chimichurri Argentinieni, Chili Argentinian Cu Chimichurri, și Rețetă De Sos Chimichurri Argentinian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 12 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Curățați și tăiați în 16 benzi. Pune deoparte.
Reduceți temperatura cuptorului la 45
Presărați făină de porumb peste o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Pune deoparte.
Se dizolvă drojdia și zahărul în 1/2 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1/2 cană de apă rămasă, făină și sare în amestecul de drojdie, amestecând până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 11 inci; așezați aluatul pe foaia de copt pregătită.
Răspândiți 1 1/2 cești de fasole neagră
Coaceți la 450 timp de 13 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza este cu bule.
Lăsați să se răcească 10 minute.
Combinați pătrunjelul și ingredientele rămase într-un castron mic.
Stropiți amestecul de pătrunjel peste brânză.
Tăiați pâinea în 16 pătrate; garnisiți fiecare pătrat cu 1 fâșie de ardei gras.