Pâine Picantă De Dovleac
Pâinea picantă de dovleac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, ienibahar măcinat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine Picantă De Dovleac, Pâine Picantă De Dovleac, și Pâine Picantă De Dovleac Din Grâu Integral - Banane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (făină prin cuișoare) într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați zahărul și următoarele 5 ingrediente (zahăr prin dovleac) într-un castron și amestecați bine cu un tel până se omogenizează.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Puneți aluatul în 2 (8 x 4 inci) tigăi de pâine acoperite cu spray de gătit și presărați cu nuci.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește pâinile în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Răciți complet pâinile; tăiați fiecare pâine în 12 felii.