Pâine irlandeză cu sifon cu stafide și chimen

Pâinea irlandeză cu sifon cu stafide și chimen ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 544 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 105 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Un amestec de praf de copt, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine irlandeză cu sifon cu stafide și chimen, Pâine irlandeză cu stafide, și Pâine irlandeză cu stafide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți cu generozitate o tigaie grea, rezistentă la cuptor, de 10 până la 12 inci, cu laturi înalte.
Bateți făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați untul; folosind vârful degetelor, frecați până se formează firimituri grosiere. Se amestecă stafidele și semințele de caras.
Bateți zeama și oul într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați în aluat; folosind lingura de lemn, amestecați doar până se încorporează bine (aluatul va fi foarte lipicios).
Transferați aluatul în tigaia pregătită; neteziți blatul, îngrămădind ușor în centru. Folosind un cuțit mic ascuțit înmuiat în făină, tăiați un X adânc de 1 inch în centrul superior al aluatului.
Coaceți până când pâinea este gătită și un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 15 minute. Răciți pâinea în tigaie 10 minute. Întoarceți-vă pe un raft și răciți complet.