Pâine Gorilă
Pâinea gorilă necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 461 calorii. 86 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, scorțișoară, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Pâine de maimuță și gorilă, Michelle ' s Banana Chocolate Gorilla Bread, și Sandvișuri Cu Înghețată Gorillan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați o tigaie bundt cu spray de gătit antiaderent.
Se amestecă zahărul granulat și scorțișoara. Într-o cratiță, topiți untul și zahărul brun la foc mic, amestecând bine; deoparte.
Tăiați crema de brânză în 20 de cuburi egale. Apăsați biscuiții cu degetele și presărați fiecare cu 1/2 linguriță de zahăr scorțișoară.
Așezați un cub de cremă de brânză în centrul fiecărui biscuit, înfășurați și sigilați aluatul în jurul cremei de brânză.
Presărați 1/2 cană de nuci în fundul tigaiei bundt.
Puneți jumătate din biscuiții pregătiți în tigaie.
Se presară cu zahăr de scorțișoară, se toarnă jumătate din amestecul de unt topit peste biscuiți și se presară pe 1/2 cană de nuci.
Puneți biscuiții rămași deasupra, presărați cu zahărul de scorțișoară rămas, turnați amestecul de unt rămas peste biscuiți și presărați cu restul de 1/2 cană de nuci.
Coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 5 minute.
Așezați o farfurie deasupra și inversați.