Pâine Franceză

Pâine Franceză

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia și 1/3 cană de apă într-un castron mic până se dizolvă drojdia, apoi se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.) Cu motorul pornit, turnați amestecul de drojdie și restul de 1 1/3 căni de apă caldă în amestecul de făină din procesor, amestecând până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de partea bolului procesorului, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Acoperiți tubul de alimentare al procesorului și lăsați aluatul să crească până când umple vasul, aproximativ 1 oră. Pulsați de mai multe ori pentru a dezumfla aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Tigăi de pâine cu ulei generos cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în jumătate (aluatul va fi foarte moale). Apăsați 1 jumătate într-un dreptunghi de 10 x 8 inci și pliați în cele 2 laturi exterioare scurte pentru a se întâlni în mijloc, ciupind marginile împreună. Întoarceți-vă (cu cusătura în jos), apoi rotiți-vă și întindeți-vă într-o pâine neregulată lungă de 15 inci. Puneți pâinea, cusătura cu fața în sus, în tigaia de pâine și întoarceți-o pentru a acoperi cu ulei, lăsând cusătura de pâine cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Lăsați pâinile să se ridice, neacoperite, într-un loc cald, fără curenți, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului, apoi puneți o tigaie mare de prăjire cu 1 inch de apă în el pe fundul cuptorului cu gaz sau pe cel mai mic raft al cuptorului electric. Preîncălziți cuptorul la 450 F.
8
Face 3 slashes diagonală superficială în jos lungime de fiecare pâine cu aparat de ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
9
Coaceți pâini 30 de minute, apoi scoateți cu grijă tava de apă din cuptor.
10
Scoateți pâinea din tigăi și întoarceți-o cu susul în jos pe raftul superior al cuptorului, apoi coaceți până devine aurie și crustă peste tot, încă aproximativ 5 minute. Pâini reci pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Remove bread from pans and turn upside down on upper oven rack, then bake until golden and crusty all over, about 5 minutes more. Cool loaves on a rack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții217
Scor De Sănătate3
Revista