Pâine Franceză

Pâine Franceză

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia și 1/3 cană de apă într-un castron mic până se dizolvă drojdia, apoi se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.) Cu motorul pornit, turnați amestecul de drojdie și restul de 1 1/3 căni de apă caldă în amestecul de făină din procesor, amestecând până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de partea bolului procesorului, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Acoperiți tubul de alimentare al procesorului și lăsați aluatul să crească până când umple vasul, aproximativ 1 oră. Pulsați de mai multe ori pentru a dezumfla aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
3
Tigăi de pâine cu ulei generos cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în jumătate (aluatul va fi foarte moale). Apăsați 1 jumătate într-un dreptunghi de 10 x 8 inci și pliați în cele 2 laturi exterioare scurte pentru a se întâlni în mijloc, ciupind marginile împreună. Întoarceți-vă (cu cusătura în jos), apoi rotiți-vă și întindeți-vă într-o pâine neregulată lungă de 15 inci. Puneți pâinea, cusătura cu fața în sus, în tigaia de pâine și întoarceți-o pentru a acoperi cu ulei, lăsând cusătura de pâine cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
5
Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Lăsați pâinile să se ridice, neacoperite, într-un loc cald, fără curenți, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului, apoi puneți o tigaie mare de prăjire cu 1 inch de apă în el pe fundul cuptorului cu gaz sau pe cel mai mic raft al cuptorului electric. Preîncălziți cuptorul la 450 F.
8
Face 3 slashes diagonală superficială în jos lungime de fiecare pâine cu aparat de ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Coaceți pâini 30 de minute, apoi scoateți cu grijă tava de apă din cuptor.
10
Scoateți pâinea din tigăi și întoarceți-o cu susul în jos pe raftul superior al cuptorului, apoi coaceți până devine aurie și crustă peste tot, încă aproximativ 5 minute. Pâini reci pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
11
Remove bread from pans and turn upside down on upper oven rack, then bake until golden and crusty all over, about 5 minutes more. Cool loaves on a rack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții217
Scor De Sănătate3
Revista