Pâine Dulce De Portocale-Caise
Pâinea dulce de portocale-caise ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 272 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână smântână, coajă de portocală, semințe de cardamom și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pâine De Afine Cu Portocale De Caise, Pâine Dulce Floridan Orange Pentru Micul Dejun, și Pâine Cu Scorțișoară De Portocale Dulci.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți 1/2 cană de unt, 2/3 cană de zahăr și cardamom cu un mixer până devine pufos.
Adăugați coaja de portocală, oul, gălbenușul de ou și smântâna. Bateți pentru a amesteca bine.
Se amestecă împreună sifon, praf de copt, 1 cană de făină și caise tăiate cubulețe.
Se adaugă în amestecul de unt și se amestecă până se omogenizează uniform.
Unt și făină-praf o tigaie de copt de 5 până la 6 căni sau o matriță de copt din hârtie (5 in. wide, 3 în. adânc; 7 în. wide, 2 1/2 în. adânc; 4 1/2-de 8 1/2-în. tigaie; sau 8-in. tigaie pătrată sau rotundă).
Răzuiți aluatul în tigaie și întindeți nivelul. Dacă utilizați matrițe mai mici, umpleți nu mai mult de 1/3. (Veți avea aproximativ 1 1/2 cești de aluat.)
Presărați aluatul uniform (într-una sau mai multe tigăi) cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți pe raft ușor sub centru într-un cuptor de 350 până când pâinea revine când este presată ușor în centru și începe să tragă din părțile laterale ale tigaiei, 35 până la 40 de minute pentru întreaga pâine, mai puțin pentru porții mai mici.
Se lasă să se răcească pe un raft.
Serviți cald sau rece, inversat din tigaie, apoi întors cu partea de sus în sus.