Pâine de umplut
Umplutura de pâine ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 de calorii, 10 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 33%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Turkey Sandwich Bread (Aka Stuffing Bread), Three-Bread Stuffing și Best Bread Stuffing.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 2 căni de făină, drojdie, zahăr și condimente.
Adăugați apă și ulei; bate doar până se umezește.
Adauga oul si bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Modelați o pâine mare rotundă.
Se aseaza pe o tava unsa cu unt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 375° timp de 25-35 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți pe un grătar pentru a se răci.
Pentru a face umplutura, tăiați pâinea răcită în 1 inch. felii și apoi în cuburi.
Lăsați să stea timp de 24 de ore să se usuce. Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine, ouăle, untul și suficient bulion pentru a obține umiditatea dorită. Se amestecă pentru a se amesteca.
Transferați într-un 2-qt uns. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 60 de minute. Descoperi; Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc ușor.