Pâine De Sodă Irlandeză Uimitor De Ușoară

Pâine De Sodă Irlandeză Uimitor De Ușoară
Rețeta uimitor de ușoară pâine de sodă Irlandeză ar putea satisface pofta dvs. Europeană în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine Ușoară De Sodă Irlandeză, Brioșe De Pâine Irlandeză Ușoară Și Ușoară, și Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și margarina. Se amestecă 1 cană de zară și ou. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor. Formați aluatul într-o rundă și așezați-l pe foaia de copt pregătită. Într-un castron mic, combinați untul topit cu 1/4 cană de lapte; periați pâinea cu acest amestec. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia un ' X ' în partea de sus a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, 45 până la 50 de minute. Verificați dacă este gata după 30 de minute. Puteți continua să periați pâinea cu amestecul de unt în timp ce se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista