Pâine de porumb Chile și Chorizo
Chile și Chorizo Cornbread ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 424 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză Cheddar ascuțită, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură De Pâine De Porumb Chorizo, Umplutură De Pâine De Porumb Și Chorizo, și Umplutură De Pâine De Porumb Chorizo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km.
Zdrobiți și prăjiți Chorizo într-o tigaie grea la foc mediu-mare timp de 5 minute pentru a face o parte din grăsime.
Puneți carnea de cârnați și 3 linguri de grăsime într-un castron mare.
Adăugați făina de porumb, praful de copt, sarea, ouăle, smântâna, porumbul, ardeii iute și 1 1/4 cps din brânză.
Se amestecă bine toate ingredientele.
Ungeți cu generozitate o caserolă de 1 1/2 litru, un vas de copt de 9 x 9 inci sau o tigaie grea de 10 inci. Lingură în aluatul de pâine de porumb.
Presărați blatul cu restul de 3/4 cană de brânză.
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute, până când pâinea de porumb devine aurie și miroase minunat.
Cartea Completă A Cârnaților
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.