Pâine de ovăz cu melasă
Pâinea de ovăz cu melasă este o pâine fără lactate, lacto ovovegetariană și vegană . Această rețetă servește 48 și costă 13 cenți per porție. O porție conține 131 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită drojdie activă, ulei de canolan, zahăr și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor spectaculos de 38% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine integrală cu melasă , Rotunde cu melasă cu ghimbir și Biscuiți cu melasă Kringle .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, turnați apă clocotită peste cereale.
Se adauga melasa, zaharul, uleiul si sarea.
Lăsați să stea până când amestecul se răcește la 110°-115°, amestecând din când în când. Se amestecă drojdia.
Adăugați 8 căni de făină. Bate până se omogenizează.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Puneti aluatul cu pumnul si impartiti-l in treimi; modelați în pâini.
Puneți în trei unse 9 inchi. x 5 inchi. tigăi pentru pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 350° timp de 45-50 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.