Pâine De Maimuță
Pâinea de maimuță este o vegetarian desert. Această rețetă servește 20 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), și Pâine De Maimuță.
Instrucțiuni
Gatiti laptele, 1/2 cana de unt, zaharul si sarea in cratita la foc mic doar pana cand laptele este incalzit si untul este topit.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Presărați drojdia peste apă caldă într-un castron mare; se amestecă până când drojdia se dizolvă complet. Se amestecă amestecul de lapte.
Adăugați 3 căni de făină; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați oul; se amestecă bine. Adăugați treptat suficientă făină rămasă pentru a forma aluat moale, amestecând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Așezați într-un castron mare pulverizat cu spray de gătit. Topiți untul rămas; periați 1 lingură. pe aluat. Acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați să crească la loc cald 1 oră sau până la dublarea volumului.
Puneți aluatul în jos; împărțiți în bile de 2-1/2 inci. Înmuiați bilele în untul topit rămas; așezați în straturi într-o tigaie cu tub de 10 inci.
Așezați pe foaia de copt; acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați să crească în loc cald 45 min. sau până la dublarea volumului.
Încălziți cuptorul la 191°.
Coaceți, neacoperit, 40 până la 45 min. sau până se rumenesc. Se răcește 5 min.; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet.