Pâine De Carne Ușoară De Salsa
Ușor Salsa fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de pesmet condimentat, brânză cheddar, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 208 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine De Carne Ușoară De Salsa, Salsa Meatloaf, și Salsa Meatloaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, amestecați filetul măcinat, salsa, firimiturile de pâine, brânza, oul și usturoiul. Condimentează cu pătrunjel, sare și piper.
Transferați într-o tigaie de pâine de 5x9 inch.
Coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau la o temperatură internă minimă de 160 grade F (72 grade C).
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu vinul spumant și Rosul spumant nr. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Domaine Carneros Brut rosul Cuvee de la Pompadour. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour]()
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Ros aproximativ Cuv de la Pompadour, celebrează viața și vremurile doamnei de Pompadour (Marea curtezană și amantă a lui Ludovic al XV–lea) căreia i se atribuie introducerea șampaniei în curte și a fost un influent producător de gusturi în materie de artă, arhitectură și filozofie-renumită pentru comentariul ei, "șampania este singurul vin pe care o femeie îl poate bea și rămâne frumos."Domaine Carneros Brut Ros" este un vin de mare echilibru, subliniind caracteristicile fructate și florale într-o măsură mai mare decât cea evidentă în "brut" sau "le R". Este realizat strict cu atenție artizanală la calitate, cu aprovizionare exclusiv din Carneros și utilizarea metodelor de producție Champenoise onorate în timp. Un amestec de 58% Pinot Noir, 42% Chardonnay, Brut rosul este menit să fie savurat la o vârstă destul de fragedă, când caracterul fructat este încă predominant, dar există suficientă vârstă pentru a face vinul rotund și echilibrat.Aroma vinului are note de căpșuni sălbatice și trandafiri cu note de piersică deși de culoare roz pal, Brut Rosul nu este mai dulce decât celelalte vinuri ale noastre. Este un adevărat Brut.