Pâine de carne cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 240 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,42 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de curcan măcinat, sare, rotund măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake, Pâine de carne cu Ciuperci sotate, și Pâine De Carne Gătită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile măsoară 1 1/3 căni.
Combinați firimiturile, carnea de vită și următoarele 7 Ingrediente (Carne de vită prin usturoi) într-un castron mare și formați amestecul de carne într-o pâine de 9 x 6 inci.
Așezați pâinea într-un aragaz lent electric.
Combinați ketchup-ul, muștarul și piperul într-un castron mic, amestecând cu o furculiță.
Întindeți amestecul de ketchup uniform deasupra pâinii. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mic timp de 5 ore.