Pâine Cu Slănină De Arțar
Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 77 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 355 calorii. 254 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, grăsime de slănină, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Cu Slănină De Arțar, Pâine De Maimuță Cu Slănină De Arțar, și Bacon Maple Monkey Pâine.
Instrucțiuni
Când gătiți slănina, asigurați-vă că rezervați 2 linguri de grăsime pentru pâine. Vă sugerez să-l gătiți astfel încât să fie super-crocant și sfărâmicios.
Puneți apa, drojdia, siropul de arțar și făina de pâine în vasul mixerului de stand prevăzut cu cârligul de pâine. Frământați până când aluatul devine neted și elastic.
Adăugați sarea, extractul de arțar (dacă utilizați) slănină mărunțită și grăsimea de slănină. Continuați să frământați până când toate ingredientele sunt bine integrate. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade, tapetați o foaie de copt cu pergament sau presărați cu făină de porumb și făinați suprafața de lucru. Întoarceți aluatul și apăsați-l ușor pentru a degaza. Formați-o într-o minge strânsă, sigilând cusătura din partea de jos.
Așezați aluatul, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Scoateți folia de plastic, tăiați pâinea după dorință și coaceți la 350 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute.Mutați pâinea într-un raft pentru a se răci complet înainte de a o felia.