Pâine Cu Scorțișoară

Pâine Cu Scorțișoară
Nevoie de un pâine vegetariană? Pâinea cu vârtej de scorțișoară ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 424 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 587 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, scorțișoară măcinată, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Cu Scorțișoară, Pâine Cu Scorțișoară, și Pâine Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inci. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/3 cană de zahăr și 2 lingurițe de scorțișoară; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare combinați făina, praful de copt, sarea și restul de 1 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați oul, laptele și uleiul; adăugați la amestecul de făină. Se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu jumătate din amestecul de scorțișoară/zahăr rezervat. Repetați cu amestecul rămas de aluat și scorțișoară/zahăr. Desenați un cuțit prin aluat la marmură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet. Înfășurați în folie și lăsați să stea peste noapte înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista