Pâine Cu Nuci Portocalii

Pâine Cu Nuci Portocalii
Pâinea cu nuci portocalii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 805 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 1,09 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, apa, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Portocale De Afine Cu Glazură De Unt De Portocale, Pâine Umedă De Afine Portocalii Cu Glazură Portocalie, și Pâine portocalie de afine cu glazură portocalie deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 3 până la 4 mini Tigăi (5x3 inci fiecare).
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Zest și suc o portocală;puneți deoparte 1 lingură de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
3
Turnați sucul de portocale într-o cană de măsurare cu o cană, adăugați apă clocotită pentru a umple la o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4
Se toarnă amestecul de suc într-un castron și se adaugă scurtarea topită, vanilia, oul, făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul, coaja de portocală rasă și nucile tocate. Se amestecă bine și se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute sau până când o scobitoare iese curată și pâinea se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista