Carnea de porc umplută cu pâine de mere și porumb este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, salvie frecat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Umplut Cu Mere, Friptură De Porc Umplută Cu Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Mere De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa, țelina și 1/8 linguriță de piper; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Puneți amestecul de mere într-un castron mare și răciți ușor. Se amestecă amestecul de umplutură, 1/3 cană suc, 1/2 linguriță salvie și ou; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Umplutură
Măr
Suc
1/2 Crenguță Rozmarin
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Începând din centru, feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Deschideți porții cu unt, așezând carne de porc plată. Rotirea lamei cuțitului paralel cu suprafața plăcii de tăiere, feliați o porție mai mare de carne de porc pe jumătate orizontal, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschis plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
7
Așezați folie de plastic peste carnea de porc; Lira la grosimea de 1 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
8
Se presară cu 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
9
Întindeți umplutura peste carne de porc, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Kilograme De Mure (aproximativ
Carne De Porc
10
Rulați carnea de porc, moda jeleu, începând cu o latură lungă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Carne De Porc
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
11
Combinați 1 linguriță de piper, 1 linguriță de salvie și 1 linguriță de sare; frecați peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Condimente Uscate Freca
12
Aranjați pene de mere într-un singur strat în fundul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; așezați carnea de porc pe mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Măr
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
13
Coaceți la 450 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți carnea de porc din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Coaceți încă 1 oră și 15 minute sau până când un termometru înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
15
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Aruncați pene de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Combinați 1 cană de suc, amidon de porumb și bulion într-o cratiță mică; se amestecă cu un tel. Aduceți amestecul de bulion la fiert. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă 1/8 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Amidon De Porumb
Bulion
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
17
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/2 inch și serviți cu sos.