Pâine cu lingură de mămăligă pe ciuperci Portabella
Pâinea cu lingură de mămăligă pe ciupercile Portabella este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 163 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii Rome, brânză parmezană, lapte degresat evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și firimituri de pâine cu pătrunjel, Ciuperci Portabella Prăjite, și Ciuperci Portabella La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați mămăligă, bulion de pui, 1 cană de apă și lapte degresat evaporat. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, până când polenta este netedă la gust, aproximativ 15 minute. Amestecați parmezanul mărunțit, arpagicul proaspăt tocat sau ceapa verde, salvia și sarea și piperul după gust.
În timp ce polenta gătește, într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare, bateți 4 albușuri mari de ou până când țin vârfuri moi.
Scoateți polenta de pe foc și amestecați 2 gălbenușuri mari de ou și aproximativ 1/3 din albusurile bătute, apoi pliați în albusurile rămase.
Între timp, clătiți 6 capace de ciuperci portabella (4 1/2 până la 5 in. larg) și se usucă. Frecați blaturile ușor cu ulei de măsline sau salată (aproximativ 2 lingurițe în total).
Așezați capacele, branhii în jos și una lângă alta, într - o tigaie de 10 pe 15 inci. Broil 4-6 inci de la căldură până când ciupercile încep să se scurgă sucul; întoarceți-le și fierbeți până când sunt flexibile atunci când sunt îndoite, în total 8-10 minute.
Clătiți și roșiați miezul; tăiați Roșia transversal în felii subțiri de hârtie.
Ulei ușor un superficial 3-quart (9 - de 13-in.) caserola. Aranjați capacele de ciuperci, branhii în sus, într-un singur strat în caserolă; turnați sucuri de ciuperci în jurul capacelor.
Întindeți pâinea cu lingură într-un strat uniform și solid peste ciuperci. Aranjați feliile de roșii pe pâinea cu lingură.
Coaceți într-un cuptor de 375 până când pâinea cu lingură se rumeneste bine la margini și se rumeneste ușor deasupra, aproximativ 40 de minute (aproximativ 30 de minute într-un cuptor cu convecție).
Tăiați pâinea cu lingură și ciupercile în porții.
Transferați pe plăci cu o spatulă largă.