Pâine Cu Cârnați
Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 452 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de aluat de pâine, cârnați de porc măcinat, amestec de brânză de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați Italieni Stromboli (Alias Pâine Cu Cârnați), SRC: pâine cu cârnați, și Pâine Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz.
Scoateți din tigaie; scurgeți bine, apăsând între prosoape de hârtie.
Desfaceți aluatul într-o formă dreptunghiulară pe o foaie de copt ușor unsă; presărați uniform cu cârnați și brânză. Începând cu 1 parte lungă, roll up, jeleu-roll de moda. Întoarceți, cu cusătura în jos, pe foaia de copt și prindeți capetele pentru a asigura umplerea în interior.
Tăiați fante de 3 (1/4 inci adâncime) deasupra aluatului cu un cuțit ascuțit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit pâine franceză crustă Pillsbury.