Pâine cu ceai de salvie
Pâinea cu ceai de salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 145 de calorii, 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 15 cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, sare, ouă și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor spectaculos de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Irish Tea Brack (pâine cu stafide înmuiată cu ceai), Irish Tea Brack (pâine cu stafide înmuiată cu ceai) și sandvișuri cu ceai cu prosciutto, mere și brie cu unt de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălzește laptele și salvia până se încălzește (nu fierbe); da deoparte la racit. Într-un bol, cremă unt și zahăr.
Adaugam ouale pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu amestecul de lapte.
Se toarnă într-un 8-in uns. x 4 inchi. tavă pentru pâine.
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.