Pâine cu brânză italiană

Pâine cu brânză italiană
Pâinea cu brânză italiană este o rețetă mediteraneană care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 50 de calorii. Pentru 8 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Un amestec de parmezan, apă caldă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este pe placul a 96 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ pâine italiană cu brânză, pâine italiană ușoară cu brânză și pâine italiană cu ierburi și brânză.

Instrucțiuni

1
Pune ingredientele în tava mașinii de pâine în ordinea sugerată de producător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie, Pentru ServireCoaja De Lamaie, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
(9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider(9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider
2
Selectați pâine albă sau ciclu de bază. Start.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine AlbăPâine Albă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Pâinea cu brânză poate fi combinată cu vin spumant și spumos roz. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista