Pâine Cu Brânză Cu Lapte Acru
Pâinea cu brânză cu lapte acru este o vegetarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Castraveți Cremoși Cu Lapte Acru, Salată de Broccoli acidulată cu sos de zară, și Schnitzel De Pui Crocant Cu Piure De Zară Acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ingredientele în tava mașinii de pâine în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea pâinii albe. Începe.
Pentru a coace pâinea în cuptor: selectați aluatul sau ciclul manual. Odată ce ciclul este complet, formați aluatul și puneți-l într-o tigaie unsă. Se lasă să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 35 până la 45 de minute.