Pâine cu brânză
Pâinea cu brânză este un aperitiv care servește 2. O porție conține 150 de calorii, 4 g de proteine și 7 g de grăsime. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de rulou, cățel de usturoi, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine cu brânză cu ceapă (mașină de făcut pâine), Coacerea pâinii: pâine cu roșii, brânză și slănină și Pâine cu brânză Jalapeno pentru mașină de pâine.
Instrucțiuni
Tăiați rulada în jumătate pe lungime.
Combinați untul, usturoiul și brânza; se întinde pe părțile tăiate ale ruloului. Prăjiți 4 in. de la căldură timp de 2-3 minute sau puneți la microunde la foc mare timp de 20-30 de secunde sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru pâinea cu brânză. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.