Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane Hawaiene. Această rețetă servește 48 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 89 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, lapte de unt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine Cu Banane Hawaiene, Pâine Hawaiană Cu Nuci De Banane, și Pâine Hawaiană și pâine prăjită franceză la cuptor cu banane de arțar.
Instrucțiuni
1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se încălzește cuptorul la 350 F . Ungeți fundul numai cu 2 tigăi de pâine, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 inci sau 1 tigaie de pâine, 9x5x3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
3
Se amestecă împreună zahăr și unt într-un castron mare. Se amestecă ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați banane, zară și vanilie. Bateți cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea doar până se umezesc. Se amestecă nucile și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Banane
Nucă De Cocos
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă în tigăi.
6
Coaceți pâini de 8 inci aproximativ 1 oră, pâine de 9 inci aproximativ 1 1/4 ore sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi și așezați partea superioară în sus pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile. Pentru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Coaceți Mini-pâini: ungeți fundul doar cu 10 Tigăi miniaturale, 4 1/2x2 3/4x1 1/4 inci. Împărțiți aluatul între tigăi (aproximativ 1/2 cană fiecare).