Pâine Cu Banane Cu Adevărat Bogată

Pâine Cu Banane Cu Adevărat Bogată
Pâinea cu banane cu adevărat bogată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție conține 681 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. Un amestec de ienibahar măcinat, extract de vanillan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâinea bogată cu banane a lui Janet, Plăcintă Bogată Cu Banane Cu Ciocolată, și Pâine bogată în ouă și unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare. Într-un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt, nucșoara, ienibaharul și sarea. Amestecați amestecul de făină în amestecul de unt și ouă câte puțin, bătând bine după fiecare adăugare.. Se amestecă banana și vanilia; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
IenibaharIenibahar
VanilieVanilie
BananeBanane
UntUnt
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată. Răciți tortul în tigaie timp de 10 minute și apoi întoarceți-l pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista