Pâine Cu Afine Cu Banane

Pâine Cu Afine Cu Banane
Pâinea cu afine cu banane este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 48 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 124 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, banane, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Zahăr brun pâine cu banane de afine cu unt de afine zahăr brun pâine cu banane de afine cu unt de afine, Pâine Cu Banane Cu Afine, și Pâine Cu Afine Cu Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți fundul numai cu 2 tigăi de pâine, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 sau 9x5x3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până la amestecare. Se amestecă ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați banane, smântână și vanilie. Bateți până se omogenizează. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea doar până se umezesc. Se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
SmântânăSmântână
BananeBanane
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se toarnă în tigăi.
6
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista