Pâine Brună De Modă Veche
Pâinea brună de modă veche ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 32 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Modă Veche Cu Unt Brun, Brown Derby De Modă Veche Franceză Dressing, și Șuncă de modă veche cu zahăr brun și glazură de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, turnați apă clocotită peste ovăz. Se amestecă untul și melasa.
Se lasă să stea până când amestecul se răcește la 120 -130 -130, amestecând ocazional.
Într-un alt bol, combinați 3-1/2 căni de făină, drojdie și sare. Bateți în amestec de ovăz până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Formați în pâini.
Așezați în două unse 9-in. x 5-în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 375 la 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.