Pâinea Anadama este o lacto ovo vegetarian pâine. O porție conține 279 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă caldă, unt, sare și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Anadama, Pâine Anadama, și Pâine Anadama.
Instrucțiuni
1
Puneți 1/2 cană de apă și făină de porumb într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Gatiti pana se ingroasa amestecul; aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul sau margarina și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Melasă
3
Se lasă să se răcească până la călduț.
4
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
5
Lăsați să stea până devine cremos; aproximativ 10 minute.
6
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de făină de porumb răcit cu amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Adăugați 2 căni de făină și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
8
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană odată, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Ungeți ușor un vas mare de amestecare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
10
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și formați-l într-o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
12
Așezați pâinea într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inch. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
13
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și partea inferioară a pâinii sună goală atunci când este atinsă.