Pâine Anadama
Pâinea Anadama este o lacto ovo vegetarian pâine. O porție conține 279 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă caldă, unt, sare și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Anadama, Pâine Anadama, și Pâine Anadama.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 cană de apă și făină de porumb într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Gatiti pana se ingroasa amestecul; aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul sau margarina și melasa.
Se lasă să se răcească până la călduț.
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos; aproximativ 10 minute.
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de făină de porumb răcit cu amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați 2 căni de făină și sare; se amestecă bine.
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană odată, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ungeți ușor un vas mare de amestecare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și formați-l într-o pâine.
Așezați pâinea într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inch. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și partea inferioară a pâinii sună goală atunci când este atinsă.