Pâine Anadama

Pâine Anadama
Pâinea Anadama este o lacto ovo vegetarian pâine. O porție conține 279 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă caldă, unt, sare și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Anadama, Pâine Anadama, și Pâine Anadama.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/2 cană de apă și făină de porumb într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Gatiti pana se ingroasa amestecul; aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul sau margarina și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MelasăMelasă
3
Se lasă să se răcească până la călduț.
4
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Lăsați să stea până devine cremos; aproximativ 10 minute.
6
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de făină de porumb răcit cu amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Adăugați 2 căni de făină și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
8
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană odată, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Ungeți ușor un vas mare de amestecare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
10
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și formați-l într-o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Așezați pâinea într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inch. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
13
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și partea inferioară a pâinii sună goală atunci când este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista