Pâine Albă Rustică
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 12 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 122 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, albuș de ou, drojdie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine rustică cu Ghiveci de flori sau rulouri de pâine, SUPĂ RUSTICĂ DE VARZĂ, CARTOFI ȘI FASOLE ALBĂ, și Pâine Rustică De Secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 3/4 căni de făină și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați aluatul într-o rundă de 6 inci; așezați pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb. Acoperiți ușor suprafața aluatului cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați 1 linguriță de apă și albuș de ou, amestecând cu un tel; periați aluatul. Faceți tăieturi de 3 (4 inci) adâncime de 1/4 inci deasupra aluatului folosind un cuțit ascuțit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când pâinea este rumenită pe fund și sună goală când este bătută.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.