Pâine Albă Rustică

Pâine Albă Rustică
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 12 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 122 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, albuș de ou, drojdie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine rustică cu Ghiveci de flori sau rulouri de pâine, SUPĂ RUSTICĂ DE VARZĂ, CARTOFI ȘI FASOLE ALBĂ, și Pâine Rustică De Secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Adăugați 2 3/4 căni de făină și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați aluatul într-o rundă de 6 inci; așezați pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb. Acoperiți ușor suprafața aluatului cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Combinați 1 linguriță de apă și albuș de ou, amestecând cu un tel; periați aluatul. Faceți tăieturi de 3 (4 inci) adâncime de 1/4 inci deasupra aluatului folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BatetiBateti
9
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când pâinea este rumenită pe fund și sună goală când este bătută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista