Pâine

Pâine
Pâinea este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 417 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Dacă aveți mai multe frunze de busuioc, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare sunt Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine/Filtru De Pâine), Skinny Minny lămâie pâine de semințe de Mac (pâine cu buclă de fructe), și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra-Ușoară (Abm).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Tăiați pâinea în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin, unt și usturoi în tigaie. Topiți untul în ulei, apoi adăugați pâinea. Condimentează pâinea cu sare și piper. Aruncați și gătiți pâinea 7 până la 8 minute, apoi adăugați sosul de roșii și roșiile proaspete. Întoarceți-vă pentru a acoperi și încălzi sosul de roșii, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți gnocchiul de pâine și roșiile de pe foc și transferați-le într-o farfurie, acoperiți cu busuioc, apoi acoperiți vasul cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
GnocchiGnocchi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Așezați caserola sub broiler și gătiți 2 până la 3 minute, până când brânza se rumeneste și bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista