Pâine
Pâinea este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 417 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Dacă aveți mai multe frunze de busuioc, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare sunt Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine/Filtru De Pâine), Skinny Minny lămâie pâine de semințe de Mac (pâine cu buclă de fructe), și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra-Ușoară (Abm).
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Tăiați pâinea în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Adăugați ulei de măsline extravirgin, unt și usturoi în tigaie. Topiți untul în ulei, apoi adăugați pâinea. Condimentează pâinea cu sare și piper. Aruncați și gătiți pâinea 7 până la 8 minute, apoi adăugați sosul de roșii și roșiile proaspete. Întoarceți-vă pentru a acoperi și încălzi sosul de roșii, 3 până la 4 minute.
Scoateți gnocchiul de pâine și roșiile de pe foc și transferați-le într-o farfurie, acoperiți cu busuioc, apoi acoperiți vasul cu brânză.
Așezați caserola sub broiler și gătiți 2 până la 3 minute, până când brânza se rumeneste și bule.