Pur și simplu piept de pui la grătar

Pur și simplu piept de pui la grătar ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețeta ketogenă pe care ați căutat-o. Pentru 1,87 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 407 de calorii. Această rețetă servește 4. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Dacă aveți ulei vegetal, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 52 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum piept de pui la grătar, piept de pui la grătar și piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-un castron mic, amestecați uleiul vegetal cu usturoiul zdrobit, folosind o furculiță pentru a ajuta la eliberarea aromei de usturoi în ulei. Se condimentează amestecul de usturoi cu sare și piper, după gust.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute.
Între timp, pregătiți pieptul de pui. Clătiți și uscați bine puiul. Găsiți creasta de-a lungul pieptului de pui și trageți cu atenție licitația. Luați fiecare sân și bateți ușor până la o grosime uniformă. Nu loviți prea subțire; sanul nu va fi complet uniform. Dacă există un vârf triunghiular subțire, mergeți mai departe și tăiați și aruncați-l. Pregătiți licitațiile tăind orice margini zimțate. Sarați și piperați generos puiul și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute.
Preîncălziți grătarul la cald.
Odată ce puiul s-a odihnit, ungeți generos cu ulei vegetal infuzat cu usturoi.
Așezați pieptul de pui pe grătarul fierbinte, cu porțiunea mai groasă îndreptată spre partea mai fierbinte a grătarului (de obicei, spatele). Lăsați piepții de pui să se gătească netulburați până când se fac urme de carbon, aproximativ 4 minute. Întoarceți puiul, păstrând partea groasă a puiului spre partea fierbinte a flăcării și gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în pui indică 155 de grade F, aproximativ 3 minute.
Puneți carnea de pui pe grătar și gătiți timp de 3 până la 4 minute în total, întorcându-le la jumătate. Lăsați puiul la grătar să se odihnească 5 minute, acoperit, înainte de servire.
Serviți cu roșii cu ceapă prăjită și sos de ceapă, dacă folosiți.
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F.
Pune roșiile, ceapa și cățeii de usturoi tăiați în jumătate pe o tavă de copt.
Stropiți cu jumătate de ulei de măsline și stropiți cu cimbru, sare și piper. Se amestecă pentru a acoperi bine.
Puneți roșiile cu partea tăiată în jos și gătiți timp de 2 ore, întorcând roșiile după 1 oră. După a doua oră, scoateți foaia de copt și lăsați deoparte usturoiul necurățat.
Puneți restul legumelor și sucurile din tigaie într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați o linguriță sau două de apă în tavă pentru a răzui bucățile de aromă lipite pe foaia de copt și adăugați în robotul de bucătărie. Stoarceți pulpa moale a usturoiului prăjit în robotul de bucătărie și adăugați uleiul de măsline rămas. Pulsați amestecul până devine gros sau pasați până la omogenizare, în funcție de consistența dorită. Gustați sosul și asezonați cu sare și piper, dacă este necesar.