Pulpe și coapse de pui fierte marocane cu suc de morcovi, curmale

Pulpe și coapse de pui fierte marocane cu suc de morcovi, curmale
Pulpe și coapse de pui fierte marocane cu suc de morcovi, curmalul este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 485 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piele, ulei vegetal, curmale medjool și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până datele medjool ai putea urma acest curs principal cu Iaurt fleac cu rodie, pere, și datele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe și picioare de pui fierte cu roșii, Pulpe și coapse de pui fierte într-un sos sărat de ceapă de rubarbă, și Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista