Pulpe de pui la grătar cu sos alb de grătar
Coapsele de pui la grătar cu sos de grătar alb sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 937 calorii, 58G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, sare, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb, Pui la grătar cu sos de grătar Alb, și Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente până se omogenizează. Clătiți puiul și uscați-l; frecați amestecul de condimente peste pui.
Puneți puiul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați și răciți 4 ore.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Scoateți puiul din pungă, aruncând punga.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 18
Se servește cu sos alb de grătar.