Pulpe de pui la grătar cu sos alb de grătar

Pulpe de pui la grătar cu sos alb de grătar
Coapsele de pui la grătar cu sos de grătar alb sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 937 calorii, 58G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, sare, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb, Pui la grătar cu sos de grătar Alb, și Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente până se omogenizează. Clătiți puiul și uscați-l; frecați amestecul de condimente peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
2
Puneți puiul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați și răciți 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți puiul din pungă, aruncând punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se servește cu sos alb de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" Vigneto di Evo " Zinfandel are arome proaspete de compot de zmeură, ciocolată cu lapte și stejar dulce pe nas. Intrarea dulce cu arome de conserve de afine și plăcintă cu căpșuni duce la taninuri suple pe palatul Mijlociu și finisaj proaspăt de rodie.
DificultateNormal
Gata În31 m.
Porții5
Scor De Sănătate26
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista