Pulpe de pui la grătar cu fenicul, ceapă și ardei roșii prăjiți

Pulpe de pui la grătar cu fenicul, ceapă și ardei roșii prăjiți
Pulpe de pui la grătar cu fenicul, ceapă și ardei roșu prăjit este un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar. Pentru 1,87 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49 g de proteine, 51 g de grăsimi și un total de 720 de calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, fenicul cu bulbi, oțet balsamic și fenicul măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pulpe de pui la grătar cu ceapă și ardei dulci, Pulpe de pui dezosate la cuptor cu ardei și ceapă și Pâine prăjită cu fenicul și hamsii cu ardei roșu prăjiți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Dulce, Tăiată Felii, Capătul Rădăcinii AtașatCeapă Dulce, Tăiată Felii, Capătul Rădăcinii Atașat
2
Se ard ardeii peste un arzător cu gaz deschis timp de 10 până la 12 minute, întorcându-le ocazional. Alternativ, ardeiul ardei sub broiler timp de 7 până la 8 minute, întorcându-le ocazional, cu ușa cuptorului ușor întredeschisă pentru a permite aburului să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii, Capătul Rădăcinii AtașatTăiate în Felii, Capătul Rădăcinii Atașat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Puneți ardeii carbonizați într-un castron și acoperiți cu folie de plastic. Când se răcește, decojiți și sămânțați ardeii și tăiați-le pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încinge 1 lingură ulei de măsline extravirgin într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adauga ceapa, feniculul si usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper. Gatiti, amestecand des, timp de 15 minute sau pana cand legumele sunt fragede si dulci. Se deglaseaza cu otet si se combina cu ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Așezați un grătar de răcire peste o foaie de copt și puneți pulpele de pui pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Stropiți ușor pulpele de pui cu ulei de măsline extravirgin și asezonați generos cu sare, piper și polen de fenicul. Aranjați grătarul în treimea superioară a cuptorului; pulpele de pui ar trebui să fie la 8 inci de broiler. Prăjiți pulpele de pui timp de 12 până la 15 minute, întorcându-le din când în când. Se imbraca puiul fiert cu zeama si coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Pui FiertPui Fiert
Polen De FeniculPolen De Fenicul
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Aranjați puiul pe un platou și acoperiți cu ceapă, fenicul și ardei. Împrăștiați frunze de fenicul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista