Franceză coapse de pui fierte ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,25 USD pe porție. Acest curs principal are 766 calorii, 54g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de tarhon, morcov, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coapse de pui fierte cu fructe uscate, Pâine Prăjită Cu Fructe De Padure, și Brânză Ricotta de lămâie umplute cu clătite de pâine prăjită franceză cu căpșuni înăbușite de vanilie.
Instrucțiuni
1
Puneți făina într-un vas puțin adânc și condimentați cu cimbru, sare și piper. Dragați puiul în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc și crocant pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți pe o farfurie. Topiți untul în oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
6
Adăugați șalotele, morcovii și zahărul și condimentați cu sare și piper. Gatiti cateva minute pentru a se inmuia. Degajează cu vinul, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei cu o lingură de lemn. Se amestecă tarhonul, măslinele și roșiile și se aduce la foc mic. Întoarceți puiul în oală și gătiți, parțial acoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. feliați bagheta pe un unghi și prăjiți-o în cuptor. Împărțiți puiul și sosul între farfurii și serviți cu bagheta. Nota bucătarului: puiul înăbușit poate fi acoperit și refrigerat pentru o masă înainte de preparare. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Baguette
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.