Pulpe de pui fierte cu varză murată
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Coapsele de pui fierte cu varză murată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 610 calorii, 40g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, bulion de pui, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Pulpe De Pui Fierte, Pulpe De Pui Fierte Crocante, și Pulpe de pui fierte cu prune.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă.
Scoateți cu o lingură cu fante și rezervați.
Condimentați coapsele de pui cu 1/2 linguriță de sare și piper și adăugați în tigaie în loturi, dacă este necesar. Gatiti, intorcand, pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați ceapa, morcovul și mărul în tigaie. Gatiti la foc moderat, acoperit, timp de 5 minute. Se amestecă varza murată, slănina, bulionul, restul de 1/4 linguriță de sare, muștarul, fructele de ienupăr și frunza de dafin. Aranjați puiul într-un strat uniform deasupra. Aduceți la foc mic, reduceți focul și gătiți, acoperit, până când puiul este gata, aproximativ 25 de minute.
Scoateți puiul din tigaie și aruncați frunza de dafin. Dacă rămâne prea mult lichid în tigaie, ridicați focul la moderat ridicat și gătiți până se îngroașă ușor.
Serviți varza murată acoperită cu puiul.
Recomandarea vinului: pentru un vin alb care va contrasta frumos cu varza murată, căutați un alb moale, plin de aromă și neumezit. Gerztraminer sau pinot gris din Alsacia în Franța sunt alegeri ideale.