Pullum Frontonianum (Pui Apicus)

Pullum Frontonianum (pui Apicus) este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 487 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pui, piper măcinat, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso 's Chicken (puiul General Tso făcut cu pepite de pui Popeye' s).
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1/2 cană ulei de măsline, vin amestecat cu sare, praz tocat, mărar, petale de trandafir, coriandru și piper negru.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare. Se prăjește puiul întreg la foc mediu.
Adăugați aproximativ jumătate din amestecul de condimente și continuați să prăjiți până când puiul începe să schimbe culoarea.
Așezați puiul într-un vas de copt suficient de mare pentru a-l ține împreună cu amestecul de condimente-atât ceea ce era în tigaie, cât și ceea ce nu ați folosit. Frecați pasărea cu amestecul timp de un minut sau cam așa ceva.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 1 oră, ocazional cu amestecul de condimente. Puiul va arăta aproape ars când este terminat. Umpleți o farfurie cu sirop de smochine, puneți puiul pe ea. Condimentează cu sare și piper.