Puiul lui Lorraine Wallace și caju în căni de salată

Lorraine Wallace de pui și caju în cupe salata verde este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos de soia, miere de floare de portocal, pui măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Puiul de susan al lui Lorraine Wallace, Puiul de vară al lui Lorraine Wallace, și Quiche-ul rapid de pui și legume al lui Lorraine Wallace.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sosul de soia și mierea și dați deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul.
Adăugați puiul măcinat, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând pentru a rupe carnea, până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu și amestecați usturoiul, ghimbirul și zahărul brun.
Adăugați scallions și gătiți încă 2 minute.
Amestecați castanele de apă și amestecul de soia-miere și continuați să gătiți până când puiul este gătit, încă aproximativ 3 minute.
Transferați puiul într-un castron de servire și presărați cu caju.
Așezați frunzele de salată pe un platou lângă vasul de pui și lăsați mesenii să-și umple propriile frunze de salată.